Logga in


Affärsmål

Här får du insyn i hur vi tänker från urval till utskick av våra smycken

Gems4U uttalas Djemsfårjo, fritt översatt; utvalda smycken för dig

Hos Gems4U ska alla kunna unna sig ett unikt och vackert smycke. När du använder våra smycken ska du känna dig glad och nöjd över att du har valt just detta smycke.

För att kunna åstadkomma detta har vi några viktiga mål och principer:Synnöve Benari

* Unikhet
Vi har ett stort urval, med smycken från många olika länder och egen tillverkning. Men vi har bara ett litet antal av vissa smycken, så att du blir en exklusiv bärare av det smycke som du just har köpt.

* Trendkoll
Vi följer naturligtvis vad som händer på marknaden så att vi kan tillgodose de kunder som vill ha den senaste trenden av smycken. Men vi ser också till de kunder som trivs bäst med den klassiska stilen.

* Bra priser
Vi köper direkt från tillverkarna, vi fotograferar och administrerar själva vårt sortiment. Det innebär att vi kan hålla nere priserna på våra smycken.

* Snabb leverans
Vi skickar iväg smyckena senast dagen efter att order har mottagits. Vi har också Expressleverans inom Stockholms tullar.

* Bra kvalitet
Vårt viktigaste ledord är bra kvalitet. Vi vill inte sälja något som vi inte själva skulle köpa. Alla smycken har valts ut av oss för att vi älskar smycken som håller hög kvalitet och känns annorlunda.

* Tillgänglighet
Vi finns tillgängliga via e-post och telefon. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss. Vi brukar svara samma dag, ofta inom en timme.

* Tydlighet
Eftersom vi i huvudsak säljer via vår webbutik är det viktigt för oss att varje smycke visas på ett sådant sätt att du som kund får bästa möjliga information och känsla för vad du köper. Vi har tydliga bilder och beskrivningar så att du ska känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi vill också att vår butik ska vara välkomnande, lätt att hitta i och trevlig att handla i. Vi tar gärna emot dina synpunkter på vad som kan göras annorlunda eller bättre.

Välkommen in till oss på

Gems4U - Smycken som gör dig glad!