Logga in


Söktips

Här får du tips om hur du kan söka på smycken i butiken

Här uppe i rullgardinen/pilen får du en förvald översikt över de Smycken Berlocker, Former, Utseende, Slipning, Storlek och Stentyper du kan välja att söka på i butiken. Nyckelorden kommer ifrån smyckets rubrik t ex: bonus ring.

Här till vänster i avancerad sökning kan du skriva in kombinationer av de olika nyckelord som du ser i den förvalda översikten eller smyckets rubrik ta bara bort avbockningen "sök i produktbeskrivningar", och skriv t ex: bonus ring (singularis och mellanslag)

Stora smycken Om du söker stora smycken, skriv XL så får du upp alla stora smycken som finns i butiken.

Bröllopssmycken/Brudsmycken Vi har valt att inte ha någon särskild kategori för bröllop eftersom det finns så många olika smaker. Om man vill leta bröllopssmycken kan man förslagsvis skriva Vit Sötvattensp i sökrutan eller strass. Då får man upp alla smycken med vita sötvattenspärlor eller strassmycken - som är populära val till bröllop.

Hitta smycken som passar ihop Om du söker en speciell färg på en sten skriv t.ex svart eller grön Onyx eller vit, rosa, blå eller gul Topas. Då får du upp alla smycken som har samma färg, och det blir lättare att hitta smycken som passar ihop.

Turkossmycken Nu har vi lagt till ett nytt nyckelord för att lättare hitta Turkossmyckena och utesluta de smycken som är turkosa till färgen :-). Vi har lagt till Turkoser som nyckelord (här är alltså ett undantag från regeln att alltid skriva i singularis form). När du söker på Turkoser kommer bara Turkosstenssmycken upp.

Berlocker Om du söker berlocker skriv berlock i sökfältet här till vänster så får du upp alla berlocksmycken som finns i butiken, eller skriv tex. Ametist berlock så får du upp alla ametistberlocker som finns i butiken.

Ringar, Armband, Halsband, Hängsmycken, Örhängen Om du söker en ring, armband, halsband, hängsmycke eller örhängen med en viss sten. Då är det lättast att söka på nyckelorden alltid med mellanslag, t.ex granat örhängen, granat hängsmycke eller granat ring

Vill du korta ner listan ännu mer så skriv granat ring kant; då får du upp de ringar som har granater som är kantiga till formen. Vill du dessutom begränsa sökningen till fasettslipade så skriver du granat ring kant fasett, med mellanslag mellan orden.

Alla ord i smyckets rubrik och beskrivning är sökbara och sökrutan här till vänster söker på beskrivning och avancerad sökning på rubrik, klicka bara bort sök i produktbeskrivning. T ex unisex, vi har försökt märka upp vilka smycken som kan användas av både killar och tjejer förutom silverkedjor och berlocker förstås, de är redan givna unisex. Ringar eller armband med ett speciellt mått; skriv ring 17.00 så får du upp alla ringar som är i  storlek 17.00. För armband; sök i rutan här på armband 18 cm så får du upp armband som minst är 18 cm långt. Eller ett armband som är 18,5 cm då används komma.
Lycka till i sökningen efter ditt smycke!

Varma hälsningar

Synnöve
Gems4U